Filmin Konusu :
Filmde, ülkenin askeri cunta ile yönetildiği bir dönemde hapse atılan savcı Yusuf (Atilla Saral) ile cinayetle yargılanan cahil bir köylünün, arabacı Cabbar’ın (Kadir İnanır) arasında kurulan dostluğun çerçevesinde karanlık bir dönemde geçen insanlık acıları, idam edenlerle idam edilenlerin dramı anlatılıyor.

Yapım : 2008, Türkiye

Tür : Dram

Yönetmen : Şahin Gök

Senaryo : Macit Koper, Hülya İniş

Oyuncular : Kadir İnanır, Jülide Kural, Atilla Saral, Nihan Durukan, Hikmet Karagöz, Erol Demiröz, Yalçın Kaftanoğlu, Mehmet Çepiç, Sırrı Elitaş, Alp Doğan, Halil Kızbaş, Mazlum Çimen, Başak Zebil
Görüntü Yönetmeni : Ali Utku

Müzik : Mazlum Çimen

Dağıtım : Medyavizyon

Süre : 1 saat, 40 dk
Gösterim Tarihi : 7 Kasım 2008


[More]


Filmin Konusu :
Bütün hayatını bir mucize bekleyerek geçiren Fikri Şemsigil, sonunda bu mucizeyi yaşar ve “Güneşin Oğlu” olduğunu öğrenir. Fakat yaşadığı mucize, düşündüğünün aksine Fikri Bey’in hayatını alt üst eder. Fikri Bey’in ruhu artık, çevresindeki insanların bedenlerine girip çıkmaktadır. Ve sonunda Fikri Bey, bu kez, yıllarca beklediği mucizeden kurtulmak için, gerçeklerin peşine düşmek zorunda olduğunu anlar. Olaylar çığırından çıkmıştır. Peki, karşı apartmandaki komşusu dünyalar güzeli kız ne olacaktır?

Yapım : 2008, Türkiye

Tür : Komedi
Yönetmen : Onur Ünlü

Senaryo : Onur Ünlü

Oyuncular : Haluk Bilginer, Özgü Namal, Köksal Engür, Bülent Emin Yarar, Hümeyra Akbay, Tansu Biçer, Ahmet Kural, Görkem Yeltan, Burçin Yıldırım, Serkan Keskin, Levent Öktem, Gamze Demirbilek, Özkan Meşe

Görüntü Yönetmeni : Aras Demiray
Dağıtım : Tiglon

Gösterim Tarihi : 7 Kasım 2008


[More]


Filmin Konusu :
Sevdiği kadın Vesper tarafından ihanete uğrayan 007, içinden gelen dürtüye karşı koyarak son görevini kişiselleştirmemeye çalışır. Kararlılıkla doğruyu ortaya çıkarmaya çalışırken Bond ve M, Mr White’ı sorguya çekerek, Vesper’a şantaj yapan, kimsenin tahmin edemeyeceği kadar karmaşık ve tehlikeli bir şebekeyi ortaya çıkarırlar.

Yapım : 2008, ABD, İngiltere
Tür : Aksiyon, Dram, Macera
Yönetmen : Marc Forster
Senaryo : Paul Haggis, Neal Purvis, Robert Wade
Oyuncular : Daniel Craig, Olga Kurylenko, Mathieu Amalric, Judi Dench, Giancarlo Giannini, Gemma Arterton, Jeffrey Wright, David Harbour, Jesper Christensen, Anatole Taubman, Rory Kinnear, Tim Pigott-Smith, Joaquín Cosio
Yapımcı : Barbara Broccoli, Michael G. Wilson
Görüntü Yönetmeni : Roberto Schaefer
Müzik : David Arnold
Dağıtım : Warner Bros (WB)
Süre : 1 saat, 50 dk
Gösterim Tarihi : 7 Kasım 2008
imdb puanı : 7.5/10


[More]


Filmin Konusu :
Cemal, üniversite sınavını kazanarak, küçük taşra kasabasından İstanbul’a gelir. Büyük şehrin kalabalığı içindeki yalnızlığı, sistem karşıtı devrimci bir grup ile tanışmasıyla sona erer. Grubun öncülerinden Helin ile yaşadığı çatışma, kimliğini keşfetmesi için de bir başlangıç olur. Benzer bir süreci yaşayan Rojda ve Orhan da zamanla değişip grubun aktif birer üyesi olurlar. Henüz on sekiz - on dokuz yaşlarında olan bu gençler, koca bir dünyayı değiştirmenin hayalleri ile yaşamaya başlarlar.

Yapım : 2007, Türkiye
Tür : Dram, Politik
Yönetmen : Kazım Öz
Senaryo : Kazım Öz
Oyuncular : Cahit Gök (Cemal), Havin Funda Saç (Rojda), Selim Akgül (Orhan), Asiye Dinçsoy (Helin), Kadim Yaşar (Halil), Ali Geçimli (Ali), Bertan Dirikolu (Müslüm), Engin Emre Değer (Özcan), Volga Sorgu (Vk), Feyzullah Gürdaş (Abdülbaki), Ececan Gümeci (Leyla), Çağlayan Bozacı
Yapımcı : Kazım Öz, Özkan Küçük
Görüntü Yönetmeni : Ercan Özkan
Müzik : Vedat Yıldırım, Ayhan Akkaya, Burak Korucu
Dağıtım : Özen Film
Süre : 2 saat, 35 dk
Gösterim Tarihi : 14 Kasım 2008



[More]


Filmin Konusu :
İstanbul’da yaşayan tiyatrocu Ayça ile Kuzey Irak’lı tiyatrocu Kürt Hama Ali, Türkiye’de çekilen bir film setinde tanışır ve aşık olurlar. Film çekimleri bittikten sonra Hama Ali Irak’a, Ayça ise İstanbul’daki rutin yaşamına geri döner. Irak’ta savaşın patlamasıyla birbirlerine ulaşmaları adeta mucize halini alır. Ailesiyle, tiyatro çevresi ve kendisiyle mücadele eden Ayça, herkes Irak’tan kaçmaya çalışırken Hama Ali’ye ulaşmak için adeta tersine bir yolculuğa çıkar. İki sevgili savaşın acımasız şartlarında buluşabilecek midir?
Yapım : 2007, Türkiye

Tür : Dram, Romantik, Savaş

Yönetmen : Hüseyin Karabey

Senaryo : Hüseyin Karabey, Ayça Damgacı

Oyuncular : Volga Sorgu, Ani İpekkaya, Cengiz Bozkurt, Ayça Damgacı, Nesrin Cavadzade, Mahir Günşiray, Hama Ali Khan

Yapımcı : Sophie Lorant, Lucinda Englehart, Hüseyin Karabey

Görüntü Yönetmeni : Emre Tanyıldız

Müzik : Kemal Sahir Gürel

Dağıtım : Chantier Film

Süre : 1 saat, 33 dk.

Gösterim Tarihi : 14 Kasım 2008

[More]


Filmin Konusu :
Taylor Ailesi, örnek ve başarılı bir Amerikan ailesidir. Charles, üniversitede rektör olma yolunda, deneyimli ve başarılı bir profesör, oğlu Michael üretken ve meşhur bir aşk romanı yazarı, kızı Rhyne ise prestijli bir hukuk fakültesine girmeye hazırlanmaktadır. Anne Lisa, yıllar önce çocuklarını yetiştirmek için ayrıldığı kolejden mezun olmak üzeredir. Ancak beklenmiyen bir kaza, ailenin yaşamını altüst eder.

Yapım : 2008, ABD

Tür : Dram

Yönetmen : Dennis Lee

Senaryo : Dennis Lee

Oyuncular : Ryan Reynolds, Willem Dafoe, Emily Watson, Carrie-Anne Moss, Julia Roberts, Ioan Gruffudd, Hayden Panettiere, Shannon Lucio

Yapımcı : Marco Weber, Sukee Chew, Vanessa Coifman

Görüntü Yönetmeni : Daniel Moder

Müzik : Javier Navarrete

Dağıtım : Özen Film

Süre : 2 saat, 00 dk.

Gösterim Tarihi : 14 Kasım 2008

imdb puanı : 6.8/10

[More]


Filmin Konusu :
Filmde Kurtuluş Savaşı’nın son tanıkları, Gazi Ömer Küyük, Gazi Yakup Satar ve Gazi Veysel Turan’ın günlük yaşamları ve savaş yıllarına dair anıları gözler önüne seriliyor. Ömer Dede, önce Anıtkabir’i, ardından son kalan diğer iki gazi, Yakup Satar ve Veysel Turan’ı ziyaret ediyor, anılarını paylaşıp birbirleriyle helâlleşiyorlar.

Yapım : 2008, Türkiye

Tür : Belgesel, Tarih

Yönetmen : Nesli Çölgeçen

Senaryo : Nesli Çölgeçen

Oyuncular : Gazi Ömer Küyük, Gazi Yakup Satar, Gazi Veysel Turan

Müzik : Nadir Göktürk

Dağıtım : Chantier Films

Gösterim Tarihi : 14 Kasım 2008

[More]


Filmin Konusu : Genç bir TV muhabiri olan Angela ile haber kameramanı Pablo, itfaiyecileri konu edinen bir program hazırlamaktadırlar. Oldukça sıkıcı geçen program bir telefonun gelmesiyle hareketlilik kazanır. Yaşlı bir kadının geçirdiği ev kazası ile ilgili gelen bu ihbar üzerine Angela ve Pablo itfaiyecilerin peşine takılır. Kadının evine varan ekip, evin içinden korkunç çığlıklar duyarlar. Bundan sonrası hafızalardan çıkmayacak bir kabustur.
Yapım : 2007, İspanya

Tür : Gerilim, Korku

Yönetmen : Jeume Balaguero, Paco Plaza

Senaryo : Jeume Balaguero, Paco Plaza

Oyuncular : Manuela Velasco, Ferran Terraza, Jorge Serrano, Pablo Rosso, David Vert, Vicente Gil, Martha Carbonell, Carlos Vicente, María Teresa Ortega, Manuel Bronchud, Akemi Goto, Chen Min Kao, Maria Lanau, Claudia Font

Yapımcı : Julio Fernandez

Görüntü Yönetmeni : Pablo Rosso

Müzik : Oriol Tarragó

Dağıtım : Tiglon

Süre : 1 saat, 25 dk.

Gösterim Tarihi : 14 Kasım 2008

imdb puanı : 7.8/10


[More]

Yargısız İnfaz - Rendition

Tür : Gerilim / Dram
Gösterim Tarihi : 4 Ocak 2008
Yönetmen : Gavin Hood
Senaryo : Kelley Sane
Görüntü Yönetmeni : Dion Beebe
Müzik : Paul Hepker
Yapım : 2007, ABD , 120 dk.

Oyuncular

Omar Metwally (Anwar El-Ibrahimi) , Reese Witherspoon (Isabella Fields El-Ibrahimi) , Aramis Knight (Jeremy El-Ibrahimi) , Rosie Malek-Yonan (Nuru El-Ibrahimi) , Jake Gyllenhaal (Douglas Freeman) , Moa Khouas (Khalid El-Emin) , Alan Arkin (Senatör Hawkins) , Peter Sarsgaard (Alan Smith)

Konusu:
Güney Afrika’dan Washington’a giderken tutuklanan Mısırlı Anwar El- Ibrahim, yasadışı olarak bir mahzende saklı tutulur. Kimya mühendisi olan El- İbrahim’e burada türlü işkenceler yapılır. Karısı Isabelle El Ibrahim ise bu belirsiz bekleyişe dayanamaz ve kocasının izini sürmeye başlar.

CIA’e analist olarak giren Douglas’ın ise, gireceği ilk soruşturma bu olmuştur. El- Ibrahim’e uygulanan şiddet arttıkça, Douglas vicdanının sesinden rahatsız olacak ve yaptığı işi sorgulamaya başlayacaktır.

Toronto Film Festivali’nde gösterilmiş olan ve Amerika’nın gün geçtikçe daha da sertleşen politikalarını eleştirmeyi kendine hedef edinmiş olan bu filmin, böyle bir hedef için özellikle senaryo açısından zayıf kaldığı söyleniyor.

PART1 İZLE

PART2 İZLE

PART3 İZLE

PART4 İZLE

[More]
Konusu
On altı yıl önce Sihirli Boyut’un en güçlü savaşçı büyücüleri kendilerini, mutlak kötüyle savaşmak adına kurban ettiler. Bu savaşta ailesi kaybolan ve gezegeni Sparks yok edilen Prenses Bloom, ablası Daphne’nin kendini feda etmesi sayesinde kurtulur. Bloom dünyada kendisini evlat edinen aile tarafından, sıradan bir kız olarak büyütülür.



[More]

Yönetmen : Thomas Jahn
Senaryo : Thomas Jahn Chris Artiga-oliver
Oyuncular : Ian Somerhalder David Scheller R
Yapımcı : Rolant Hergert Ica Souvignier Michael Souvignier
Görüntü Yönetmeni
: Henning Jessel


Herkes yakışıklı ama sıradan bir hayat yaşayan William’ısevmektedir. Bir gün, kötü bir araba kazasına tanıkolur. Yaralıyı arabadan çıkartır ve en yakın hastaneye yetiştirmeye çalışır. Ancak bu iyiliği cezasız kalmayacaktırçünkü arabadan kurtarmaya çalıştığı kişidir veşu an da da onları takibe almıştır
. William adamların niyetinianlayınca, kabus dolu kaçış başlar.

[More]

Tür : Dram
Gösterim Tarihi : 24 Ekim 2008

Yönetmen : Nuri Bilge Ceylan
Senaryo : Nuri Bilge Ceylan , Ebru Ceylan
Görüntü Yönetmeni : Gökhan Tiryaki
Yapım : 2008, Türkiye / Fransa / İtalya , 109 dk.

Oyuncular

Hatice Aslan (Hacer) , Yavuz Bingöl (Eyüp) , Ercan Kesal (Servet) , Rıfat Sungar (İsmail)

KONUSU

Gerçeği bilmek, görmek istememek, duymamak veya hakkında konuşmamak, kısacası “Üç Maymun”u oynamak onun var olduğu gerçeğini değiştirir mi? Sorgusu üzerine inşa edilen film, Ceylan’ın sözleriyle, “küçük zaafların büyük yalanlara dönüşerek parçaladığı bir ailenin, gerçeği örtbas ederek herşeye karşın birarada kalma çabasını” anlatıyor.

Yaklaşan genel seçimlere bir muhalefet partisinden aday olarak girecek iş adamı Servet, ıssız bir yolda trafik kazası yapar. Ölümle sonuçlanan kaza sırasında araçta bile olmayan şoförü Eyüp’e para verip yalan söyleterek ölümün sorumluluğunu almasını ister. Servet, kendisi yerine hapse giren Eyüp’ün karısı Hacer ile de ilişkiye girmeye başlayınca, olaylar sonunda bir aile dr.sebep olacak kadar karışır.

2008 Cannes Film Festivali’nde yarışan film, hem eleştirmenlerden tam not aldı, hem de Nuri Bilge Ceylan’a Uzak ve İklimler ile kazanamadığı “En iyi Yönetmen” ödülünü getirdi.

[More]

Yapım : 2007, ABD
Tür : Aksiyon / Gerilim / Suç
Yönetmen : Joe Otting
Senaryo : Joe Chappelle, Robert Archer Lynn (Kitap)
Oyuncular : Ron Eldard, Til Schweiger, Patrick Kilpatrick, Geoffrey Pierson
Yapımcı : Christopher Eberts, David U. Lee
Görüntü Yönetmeni : Eric Trageser
Müzik : Nathan Furst
Süre : 1 saat, 33 dk.

PART1 İZLE

PART2 İZLE

PART3 İZLE

[More]

20 Yıl Sonra - 20 Years After - 2008

Yönetmen:Jim Torres

Senaryo:Ron Harris, Jim Torres

Yayın Tarihi:2008 (USA)

Türü:Drama Fantastik Bilim Kurgu

PART1 İZLE

PART2 İZLE

PART3 İZLE

[More]


Tür: Suç / Dram / Gerilim
Yönetmen: Simon Hynd
Oyuncular: Jason Behr, Emma Catherwood, Joe Ferrara
Dili: Ingilizce

CD 1



CD 2


CD 3



[More]


imdb puanı : 6.3/10
Yapım : 2008, Çin
Tür : Aksiyon / Dram
Yönetmen : Gordon Chan
Oyuncular : Donnie Yen, Betty Sun, Yuwu Qi, Kun Chen, David Leong
Yapımcı : Donnie Yen
Süre : 1 saat, 43 dk.

CD 1



CD 2



CD 3



CD 4


[More]


mdb puanı :8.0/10
Tür: Dram / Romantik
Yönetmen :Sam Mendes
Senaryo :Richard Yates (Kitap), Justin Haythe
Oyuncular :Kate Winslet, Leonardo DiCaprio, Ryan Simpkins, Kathryn Hahn, Michael Shannon, Kathy Bates, Sean Cullen, Ty Simpkins, Zoe Kazan, David Harbour, Jonathan Roumie, Dylan Clark Marshall, Maria Rusolo, Jared Morrison, Adam Mucci, Timothy Warmen, Jay Ferraro, Les Gardonyi
Yapımcı :Sam Mendes, Scott Rudin, John Hart, David M. Thompson, Bobby Cohen, Nina Wolarsky

CD 1
p>



CD 2



CD 3



CD 4


[More]


Ali G: Başbelası - Ali G Indahouse
imdb puanı : 5.9/10
Yapım : 2002, Fransa / Almanya / İngiltere
Tür : Komedi
Yönetmen : Mark Mylod
Senaryo : Sacha Baron Cohen
Oyuncular : Sacha Baron Cohen, Martin Freeman, Rhona Mitra, Michael Gambon, Charles Dance, Kellie Bright
Yapımcı : Sacha Baron Cohen, Dan Mazer

Ali G (Sacha Baron Cohen), beyaz rapçi ve gangster olmayı istemekteyken bir anda kendini devlet görevine seçilmiş bulur. Ama çok geçmeden devlet skandalları da patlak verecektir. Eğlenceli ve tartışmalı(!) bir film.

CD 1



CD 2



CD 3



CD 4
[More]


Yapım : 2008, Kanada
Tür : Komedi / Gençlik
Yönetmen : Stephen Herek
Senaryo : Temple Mathews
Oyuncular : Kevin Pollak, Ashley Tisdale, Robbie Amell,Marie-marguerite Sabongui, Maxim Roy, Shenae Grimes, Cindy Busby,Lauren Collins, Justin Bradley, Matthew Raudsepp, Vanessa Matsui,Angela Galuppo, Jesse Rath, Mike Tsar, Milena Chopova, AnnetteWoloshen, Taylor Baruchel, Lisa Marie Blair
Yapımcı : Ashley Tisdale, Brian Reilly, Patrick Hughes, Ronald Gilbert
Görüntü Yönetmeni : Bernard Couture
Müzik : Richard Marvin

Filmin Konusu

(Ashley Tisdale) Mandy Gilbert, okulun en popüler olmayan bir kızdır veen okulun popüler adamıyla yani Drew, (Robbie Amell)ile bir partiyegiderler, . Yine de, onun arkadaşlarının yardımıyla, o, onun koruyucubabasını yenmek zorunda, Drew’in eski-kız arkadaşıdır.
cezbetirken,ve yetenekli Ashley Tisdale (High Shool musical), Mandy Gilbert, sakinve uygunsuz sosyal bir dışlanmış kimse olarak lisenin acılarını çeker.Hollerde, mükemmel bakışlar ve en son zımbırtılarla çocuklar tarafındanyönetti, Mandy, herkese neredeyse görünmezdir, ama en iyi arkadaşlarınolduğu (Lauren Collins ve Shenae kirleri) o. Popüler dünyadanengellenmiş, o, onun iki en büyük umudunun hakkında hayal ediyor olanonun zamanını harcar: Dikkati indirmek, (Robbie Amell) Patterson’uçekti, okulda en sıcak adam, ve en sıcak yeni cep telefonunu almak.
Onun18inci doğum gününde, Mandy’ın genellikle katı babası (Kevin Pollak,olağan şüpheliler), onu şaşırtır, onun rüyaları ve yardımlarınıntelefonuyla o, modern yeni bir bakışı başarır. Onun kenarı ve yeni birgörüşte güvenle, çekilen tutsak almaların, dikkat olduğu ve yılın enbüyük partisine bir daveti kaydettiği ….

CD 1



CD 2



CD 3

[More]


Yeni Testere yani Destere filmi Türklerin çekeceği Testere olarak adlandırılıyor.Filmin ne kadar güzel olacağını oyuncu kadrosuna baktığımız zaman tahmin edebiliyoruz.İşte filmin oyuncu kadrosu:Peker Açıkalın,Erol Günaydın, Tuna Orhan, Beyazıt Öztürk, Ali Çatalbaş, Volkan Demirok, Halil Kumova, Selin Denizli.


[More]


Yeraltı dünyasının en korkulu mensuplarından olan “Baba” (Sadri Alışık) faaliyette bulunduğu çevreye dehşet saçmakta, buralardan zorla haraç toplamaktadır. Son zamanlarda gizli parolalarını öğrenip, onların adına bu paraları tahsil eden gözü açık bir haraççı türemiştir. Maceraperest ruhlu, planör meraklısı bu genç sahtekarın adı Rıza’dır. (Robert Widmark) “Baba”, onu yakalamak ve saf dışı etmek için her yolu dener, ama ele avuca sığmayan Rıza’ya bir türlü ulaşamaz. Rıza bir gün Ayşe adlı (Gülşen Bubikoğlu) çok güzel genç bir kızla tanışır. Gelişen ilişkileri kısa sürede bir aşka dönüşür. Evlenmeye karar verene dek her şey çok güzeldir. Rıza, tanıştırılmak için gittiği evde Ayşe’nin babasını görünce şok olur. Bu, her yerde onu arayan “Baba” dır.Özlediğimiz Türk filmlerinden bir tanesi izleyelim bakalım eski günlerdeki gibi çok beğenecek miyiz ? Yoksa yeni nesil filmler artık daha çok mu keyif veriyor.

Birinci Etap



İkinci Etap



[More]


Film Türü : Dram / Komedi
Vizyona Giriş tarihi : 6 Ekim 2006
Yönetmen : David Frankel
Senaryo : Aline Brosh McKenna , Lauren Weisberger (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Aline Brosh McKenna
Yapım : 2006, ABD , 109 dk.

Filmin Oyuncuları

Meryl Streep (Miranda Priestly) , Anne Hathaway (Andy Sachs) , Emily Blunt (Emily) , Stanley Tucci (Nigel) , Adrian Grenier (Nate) , Tracie Thoms (Lilly) , Rich Sommer (Doug) , Simon Baker (Christian Thompson)
New York moda dünyasının bir gün bile sıradanlığa yer olmayan parıltılı yaşamı, inanılmaz bir şatafat barındırmaktadır. Runway Dergisi’nin korku salan editörü Miranda Priestly, bu dünyanın en güçlü kadınlarından biridir.

Moda dünyasının kraliçesi olan bu kadın, kendisine bir asistan aramaktadır. Pek çok genç kızın seçilmek için can atacağı bu göreve, herkesten çok yakın olan Andy Sachs, aslında arananın aksine, son derece sıradan bir kızdır. Fakat mücadeleci ruhu sayesinde karşısına çıkan bütün zorluklarla baş eder ve kariyer basamaklarını birer birer tırmanmaya başlar. Ama başarıya giden yolda yürümenin bazı bedeleri de vardır. Andy, moda dünyasında ve Miranda’nın çevresinde kabul gören bir insan olabilmeyi başarmıştır, fakat artık bütün dostları ve sevdikleri, sanki başka bir dünyada kalmışçasına yanlızdır.

6 ay boyunca The New York Times’ın listesinde birinci sırada kalmış, Lauren Weisberger’in kitabından uyarlanan filmde, usta oyuncu Meryl Streep, Miranda Priestly rolü ile yine oldukça iyi bir performans sergiliyor. Entourage ya da Sex and the City gibi çok izlenen televizyon dizilerinin yönetmeni olan David Frankel, Miranda karakterini Streep’e uydurmaya çalışmaktansa onun içindeki Miranda’yı ortaya çıkarmaya çalıştıklarını belirtiyor.

Bölüm 1



Bölüm 2



Bölüm 3


[More]


Teknik Kadro

Yönetmen: Ben Rock
Senaryo: Julia Fair & David Simkins
Tür: Aksiyon Gerilim
Yıl: 2008

Filmdem kısacık özet

Arizona,Buck Lake’de bulunan Hastings süpermarketinde alışılmış bir başkagün daha biterken bu normal monotonluksilahlı bir grup hayduttarafından bozulur.Görünürde herkes bu grubun soyguniçin geldiklerini sanırlarkenaslında bu kişilerin yaratıklartarafından enfekte olmuş kişileri izleyip bunları avlayan bir grupolduğunu çok geçmeden öğreneceklerdir

Bölüm 1 Aşağıda



Bölüm 2 Aşağıda






Bölüm 3 Aşağıda




[More]


Filmin yönetmenliğini Dolph Lundgren yapmaktadır.
Film 2007 yapımıdır.
Film Amerikada yapılmıştır.
Filmin Türü:/Aksiyon ve Macera
Film jüri üyelerinden 100 üzerinde 69 puan almaya hak kazanmıış

Cezalandırıcı filmi Başrol oyuncuları : Dolph Lundgren , Kateri Walker

İntikam dolu olan ve adalet için yola çıkan Dolph Lundgren (The Russian Specialist, Universal Soldier) kendi yazıp yönettiği ve oynadığı bu aksiyon yüklü modern zaman westerninde aklınızı başınızdan alacak. Ryder (Lundgren) bir zorbanın yönetimi altında olan küçük bir kasabaya ayak bastığında artık hiç kimsenin hayatı eskisi gibi olmayacaktır.

Filmin İlk bölümü



Filmin İkinci bölümü



Filmin üçüncü bölümü


[More]


Filmin yönetmenliğini Michael J. Bassett yapmaktadır.
Filmin başrolünde şu isimler yer alıyor : Sean Pertwee, Alex Reid

Filim konu aldığı olaylardan kısa bir özet

Tehlikelerle dolu, bakir bir adada hayatta kalma savaşı veren mahkumlartakım olmayı ve birbirlerine saygı duymayı öğrenmek zorundadırlar.Çünkü adada yalnız değillerdir. Adada onlara dersvermeye çalışan acımasız birisi daha vardır.

CD 1



CD 2



CD 3

[More]


Tür : Bilim Kurgu,Macera,Aksiyon ,Çizgi Roman
Gösterim Tarihi : 26 Mayıs 2006
Yönetmen : Brett Ratner
Senaryo : Simon Kinberg
Müzik : John Ottman
Yapım : 2006, ABD , 104 dk.
Konusu:X-Men topluluğu ilk kez bir seçim aşamasındadırlar. Yeni bir tedavi yöntemi bulunmuştur ve mutantlar tüm yetilerinden kurtularak normal insanlar gibi yaşayabileceklerdir. Onları insanlardan ve gerçek hayattan uzak tutan bu inanılmaz özelliklerinden arınıp arınmamaları konusunda ise mutantların lideri Charles Xavier ve Magneto arasında gerçek bir görüş ayrılığı oluşmuştur. Son bir savaşın temelleri atılmaktadır. Son ve en büyük savaş.
Uyum göstermek önyargıyı engeller mi? Kişisel özelliklerinden vazgeçerek eziyetten kurtulmak korkaklık mıdır? Büyük bir güce sahip olmak bir vergi midir yoksa lanet mi?
[More]


Yapım : 2007, Türkiye
Tür : Dram
Yönetmen : Berrin Dağçınar
Senaryo : Berrin Dağçınar
Oyuncular : Haldun Boysan, Tarık Pabuççuoğlu, Zeki Alasya, Hakan Boyav, Zeynep Eronat, Suzan Aksoy, Mehtap Anıl, Sedef Avcı, Cenk Gürpınar, Ceren Soylu, Mert Fırat, Fırat Can Aydın, Esra Ronabar, Dilan Demirel, Nazlı Özdemir, Mert Çolak, Neslihan Bıyıklı
Yapımcı : Ali Kaygısız
Görüntü Yönetmeni : Ercan Özkan
Dağıtım : 35 Milim Filmcilik
Süre : 1 saat, 42 dk.
Gösterim Tarihi : 7 Mart 2008
Konusu:Film bir kasabada kendilerine yetecek kadar üreten, ürettiği ile yaşayıp giden üç ailenin öyküsünü konu alıyor. Mandıracılık yapan Talat, tavuk yetiştiren Bedrettin ve babadan kalan fırınında ekmek üreten Rıfkı, doğduklarından beri aynı kasabada yaşayan, çoluk çocuğa karışmış, çocukluklarından beri birbirlerinden hiç ayrılmamış üç arkadaştır. Talat’ın çocuğunun hastalanması ile hayat bir anda değişmeye başlar.
[More]


apım : 2006, İngiltere / Kanada
Tür : Komedi / Suç
Yönetmen : Jean-Baptiste Andrea
Senaryo : Billy Asher, Jean-Baptiste Andrea
Oyuncular : Simon Pegg, David Schwimmer, Jon Polito, Natascha McElhone, Mimi Rogers, Alice Eve
Yapımcı : Gabriella Stollenwerck, Andras Hamori
Görüntü Yönetmeni : Richard Greatrex
Müzik : Alan Anton
Süre : 1 saat, 35 dk.
Konusu:Eski öğretmen Charlie (Schwimmer) biraz mecburiyetten, biraz da olayların aksilikler sonucunda istemediği biçimde gelişmesinden, hiç tanımadığı farklı bir yerde, ucu cinayete kadar uzanan absürt bir suç dünyasında bulur kendini.
[More]


Yapım Yılı: 2008
Firma: Ironwood Production
Dil: İsveççe
IMDB Puanı: 5.4 (125 Oy)
Ülke: İsveç
Tür: Gerilim
Görüntü: Renkli
Oyuncular:
Gustaf Skarsgård
Michael Nyqvist
Helena af Sandeberg
Jacob Ericksson
Leif Andrée
Jonatan Blode
Maja Benckert Claesson
Lukas Loughran
Goran Marjanovic
Michelle Meadows
Müzik: Patrik Andrén
Senaryo: Frank Ågren
Yapımcılar: Ulf Ahlberg , Tony Krantz , Kent Lundgren
Konusu:Güzel bir eşi, şirin bir kızı ve iyi bir işi olan Valle’nin hayatıkardeşinin şehre geri dönüp bir mafya liderinin eronine kuryelikyaparken çaldırmasıyla tamamen değişir. Mafya lideri kardeşine yaparayı ya da malları geri getirmesi için üç gün süre verir. Kardeşibunun üzerine gelip Valle’den yardım ister. Valle gidip mafya lideriylekonuşup bir çözüm yolu bulmaya çalışırken…
[More]


imdb puanı :6.6/10
Yapım :2008, ABD
Tür :Dram / Komedi
Yönetmen :Craig Lucas
Senaryo :Elyse Friedman
Oyuncular :Hilary Swank, Ben Foster, Lauren Graham, Matthew Perry, Ginnifer Goodwin, Brandon Hanson, Peter Conboy, Jennifer Gargano, Tom Pelphrey
Yapımcı :Jana Edelbaum
Görüntü Yönetmeni :Yaron Orbach
Müzik :Ahrin Mishan
Süre :1 saat, 29 dk.
[More]


[More]