Filimin Türü : Animasyon / Komedi
Filimin Gösterim Tarihi : 14 Aralık 2007
Filimin Yönetmeni : Steve Hickner , Simon J. Smith
Filimin Senaryosu : Jerry Seinfeld , Spike Feresten
Filimin Yapım Yılı : 2007
Filimin Yapım Ülkesi : Amerika
Filimin Süresi : 90 dakka
Filimi Seslendirenler : Cem Yılmaz
FİLİMİN KONUSU : Filimde okuldan yeni mezun olmuş genç arı Barry Benson’un komik hayat hikayesi anlatılıyor.. NewYork’taki ilk gününde ölümün eşiğine gelen Barry’nin hayatını Vanessa adlı çiçekçi bir kadın kurtarır..Bu sayede insan dünyasını daha yakından tanıyan Barry, tüketilen bal miktarını görünce insan ırkını mahkemeye verir ve arılarla insanlar arasındaki savaşı başlatır..Ayrıca bu savaş öbür hayvanlara (inek-tavuk vs.) örnek olur..Çok komik bir film… CEm Yılmazın sesi ayrı bir güzellik katmış..Mutlaka izleyin..


2.Bölüm




3.Bölüm


[More]


erörist saldırıları nedeniyle, William (Cusick) ve karısı Jessica (Anwar), yaşadıkları şehirden ayrılarak, William’ın yeni aldığı çiftliğe, yeni bir yaşam kurma hayalleriyle gelirler.Ancak yeni çiftliklerine geldiklerinde evde bulunan birinin olduğunun farkına varırlar.Bu kişi kötü bir ingilizceyle onlara, evin eski sahibinin yaptığı hizmetler karşılığında, orada yaşamasına müsade ettiğini söylemeye çalışan Elias isimli biridir.William yapılan anlaşmada böyle bir durumun söz konusu olmadığını ve evinden derhal ayrılması gerektiğini açıklar.Tam da bu esnada radyo, onların bulunduğu bölgeye doğru teröristlerin gelmekte olduğu haberini vermektedir.

[More]

Filmin Türü :Aksiyon, Savaş
Filimin Yönetmeni : Zack Snyder
Filimin Senaryosu : Zack Snyder, Kurt Johnstad
Filimin Oyuncuları : Gerard Butler, Lena Headey, David Wenham, Dominic West, Vincent Regan
Filimin Orijinal Adı : 300
Filimin Yapım Yılı : 2007
Filimin Yapım Ülkesi : ABD
Filmin Süresi 117 dakika
FİLİMİN KONUSU : Bu filmde Sparta Kralı ve onun emrindeki Cesur 300 askerin 1 milyon Pers Askeriyle olan savaşını izleyeceksiniz..Bu 300 cesur Sparta askerinin 1 milyon Pers askerinin kalbine Nasıl Korku saldıklarını destansı bir şekilde anlatmaktadır..Sürükleyici tarihi bir film..Mutlaka izlemeniz tavsiye edilir..

[More]

imdb puanı : 5.8/10
Yapım : 2008, Çin
Tür : Aksiyon / Dram / Savaş / Tarih
Süre : 1 saat, 42 dk


1. Buradan izle


2. Buradan izle

[More]

20 Yıl Sonra - 20 Years After - 2008

Yönetmen:Jim Torres

Senaryo:Ron Harris, Jim Torres

Yayın Tarihi:2008 (USA)

Türü:Drama | Fantastik | Bilim Kurgu

PART1 İZLE

PART2 İZLE

PART3 İZLE


[More]


Filmin Konusu :
Filmde, ülkenin askeri cunta ile yönetildiği bir dönemde hapse atılan savcı Yusuf (Atilla Saral) ile cinayetle yargılanan cahil bir köylünün, arabacı Cabbar’ın (Kadir İnanır) arasında kurulan dostluğun çerçevesinde karanlık bir dönemde geçen insanlık acıları, idam edenlerle idam edilenlerin dramı anlatılıyor.

Yapım : 2008, Türkiye

Tür : Dram

Yönetmen : Şahin Gök

Senaryo : Macit Koper, Hülya İniş

Oyuncular : Kadir İnanır, Jülide Kural, Atilla Saral, Nihan Durukan, Hikmet Karagöz, Erol Demiröz, Yalçın Kaftanoğlu, Mehmet Çepiç, Sırrı Elitaş, Alp Doğan, Halil Kızbaş, Mazlum Çimen, Başak Zebil
Görüntü Yönetmeni : Ali Utku

Müzik : Mazlum Çimen

Dağıtım : Medyavizyon

Süre : 1 saat, 40 dk
Gösterim Tarihi : 7 Kasım 2008




[More]