Tür : Dram
Yönetmen : Marc Forster
Senaryo : David Benioff, Khaled Hosseini (Kitap)
Oyuncular : Shaun Toub, Nasser Memarzia, Said Taghmaoui, Atossa Leoni, Khalid Abdalla, Ahmad Khan Mahmidzada, Nabi Tanha, Ali Dinesh
Yapımcı : Sam Mendes, Laurie MacDonald, Walter F. Parkes
Görüntü Yönetmeni : Roberto Schaefer
Müzik : Alberto Iglesias
Dağıtım : UIP Filmcilik
Süre : 2 saat, 08 dk.
Gösterim Tarihi : 21 Mart 2008

Afgan yazar Khaled Hosseini’nin(Halit Hüseyni) aynı adlı çok satan romanından uyarlanan “Uçurtma Avcısı-The Kite Runner”da, uzun yıllardır Kaliforniya’da yaşayan Amir adlı bir Afgan göçmeninin, çocukluk arkadaşı Hasan’ın oğlunun başının dertte olduğunu öğrendikten sonra ona yardımcı olmak için Taliban yönetiminin kontrolündeki anavatanına geri dönüşünün çarpıcı öyküsü anlatılır.


ucurtma1


[More]


Yönetmen :Sam Mendes
Senaryo :Richard Yates (Kitap), Justin Haythe
Oyuncular :Kate Winslet, Leonardo DiCaprio, Ryan Simpkins, Kathryn Hahn, Michael Shannon, Kathy Bates, Sean Cullen, Ty Simpkins, Zoe Kazan, David Harbour, Jonathan Roumie, Dylan Clark Marshall, Maria Rusolo, Jared Morrison, Adam Mucci, Timothy Warmen, Jay Ferraro, Les Gardonyi
Yapımcı :Sam Mendes, Scott Rudin, John Hart, David M. Thompson, Bobby Cohen, Nina Wolarsky





[More]


Yapım : 2008, Kanada
Tür : Komedi / Gençlik
Yönetmen : Stephen Herek
Senaryo : Temple Mathews
Oyuncular : Kevin Pollak, Ashley Tisdale, Robbie Amell,Marie-marguerite Sabongui, Maxim Roy, Shenae Grimes, Cindy Busby,Lauren Collins, Justin Bradley, Matthew Raudsepp, Vanessa Matsui,Angela Galuppo, Jesse Rath, Mike Tsar, Milena Chopova, AnnetteWoloshen, Taylor Baruchel, Lisa Marie Blair
Yapımcı : Ashley Tisdale, Brian Reilly, Patrick Hughes, Ronald Gilbert
Görüntü Yönetmeni : Bernard Couture
Müzik : Richard Marvin

Filmin Konusu

(Ashley Tisdale) Mandy Gilbert, okulun en popüler olmayan bir kızdır veen okulun popüler adamıyla yani Drew, (Robbie Amell)ile bir partiyegiderler, . Yine de, onun arkadaşlarının yardımıyla, o, onun koruyucubabasını yenmek zorunda, Drew’in eski-kız arkadaşıdır.
cezbetirken,ve yetenekli Ashley Tisdale (High Shool musical), Mandy Gilbert, sakinve uygunsuz sosyal bir dışlanmış kimse olarak lisenin acılarını çeker.Hollerde, mükemmel bakışlar ve en son zımbırtılarla çocuklar tarafındanyönetti, Mandy, herkese neredeyse görünmezdir, ama en iyi arkadaşlarınolduğu (Lauren Collins ve Shenae kirleri) o. Popüler dünyadanengellenmiş, o, onun iki en büyük umudunun hakkında hayal ediyor olanonun zamanını harcar: Dikkati indirmek, (Robbie Amell) Patterson’uçekti, okulda en sıcak adam, ve en sıcak yeni cep telefonunu almak.
Onun18inci doğum gününde, Mandy’ın genellikle katı babası (Kevin Pollak,olağan şüpheliler), onu şaşırtır, onun rüyaları ve yardımlarınıntelefonuyla o, modern yeni bir bakışı başarır. Onun kenarı ve yeni birgörüşte güvenle, çekilen tutsak almaların, dikkat olduğu ve yılın enbüyük partisine bir daveti kaydettiği ….



[More]


Yapım : 2008, ABD
Tür : Komedi, Aile
Senaryo : Derek Rydall, Brian Levant
Oyuncular :Jonathan Silverman, Chris Adler, Robie Alan, Moises Arias, John M.Augello
Yönetmen : Mike Elliott



[More]


Tür : Dram
Gösterim Tarihi : 28 Mart 2008
Yönetmen : Richard Roxburgh
Yapım : 2007, Avustralya
Süre : 99 dk.

Oyuncular
Eric Bana (
Romulus
) , Franka Potente (Christina)
Marton Csokas (Hora) , Kodi Smit-McPhee (Rai)
Veronica Sywak (Lidia Vukovic)

Filmin Konusu
Bu film, Raimond Gaita’nın beğeni toplayan anılarına dayanıyor.Bu, Romulus’un, güzel karısı Christina’nın ve oğullarıRaimond’u yetiştirme konusunda karşılaştıkları zorluk veçekişmelerin hikayesi…

Son derece ahlaklı babasının, yürek parçalayıcı yokluğu veilgisizliğinin deneyimini yaşayan depresif annesine karşı olduğu birevreni dengede tutmaya çalışan küçük birçocuğun öyküsü. Sonunda babayla oğul arasındakikırılamaz bağı göklere çıkaran imkansız bir sevginin hikayesi.



[More]


Tür : Komedi
Senaryo : William H. Macy, Peter Lefcourt (Kitap)
Oyuncular : William H. Macy, Meg Ryan, Adrian Galley, Jason Ritter, Jeremy Crutchley, Kate Blumberg, Fiona Glascott, Brett Granstaff, Sean Higgs, Elliot Gould
Yapımcı : Irene Litinsky, Keri Nakamoto, Michael Prupas
Görüntü Yönetmeni : Paul Sarossy
Müzik : Jeff Beal
Dağıtım : 35 Milim Filmcilik



[More]


Tür : Dram / Romantik / Müzik
Yönetmen : John Carney
Senaryo : John Carney
Görüntü Yönetmeni : Tim Fleming
Müzik : Markéta Irglová , Glen Hansard
Yapım : 2006, İrlanda , 85 dk.

Oyuncular

GlenHansard (Adam) , Gerard Hendrick (baş gitarist) , Bill Hodnett (adamınbabası) , Danuse Ktrestova (kızın annesi) , Markéta Irglová (kız)

KONUSU

Dublin’degitar çalan aynı zamanda şarkıcı ve söz yazarı olan İrlandalı bir adam,bir gün sokakta çalarken Çek bir kızla tanışır. Adamın maddi durumu pekiyi değildir ve babasının dükkanında ona yardım ederken bir yandan dasokaklarda çalarak para kazanmaya çalışmaktadır. Kız da eşiyle ayrıdır;gündüzleri çalışıp beraber yaşadığı annesine ve kızına bakmaktadır.

Hayalialbüm çıkarmak olan adam müzik şirketlerine yollamak için demohazırlamaya karar verince piyano çalan kızla birlikte çalışmaya başlar.Kız ve erkek onları bir araya getiren müzik sayesinde birbirlerini detanıyacaklardır.

Glen Hansard ve Marketa Irglova’ya “Enİyi Orijinal Şarkı” dalında Oscar kazandıran Once, ikilinin uyumu,sıcak performansları ve beraber seslendirdikleri başarılı şarkılarısayesinde de izleyicinin gönlünde özel bir yer kazanıyor….



[More]


Vacancy2 The First Cut 2009
Yapım :2009, ABD
Tür :Gerilim / Korku
Yönetmen :Eric Bross, Markl Smith
Senaryo :Mark L. Smith
Oyuncular :Scott G. Anderson, Arjay Smith, Gwendoline Yeo, Beau Billingslea, Joe Reegan, Trevor Wright, Agnes Bruckner,, Lola Davidson,, Angel Oquendo,, David Moscow,, Nelson Lee,, Brian Klugman,, David Shackelford, Don Oscar Smith
Yapımcı :Hal Lieberman, Michael Williams, Brian Paschal
Görüntü Yönetmeni :Horacio Marquínez
Müzik :Jerome Dillon
Gösterim Tarihi :20 Ocak 2009



[More]


Maradona by Kusturica
Yapım : 2008
Yönetmen :Emir Kusturica
Ülke : İspanya Fransa
Tür : Documentary
Süre : 90 dakika
IMDB Puan : 5.9/10 imdb
IMDB ID: tt0454976
A.K.A
Maradona par Kusturica
Untitled Emir Kusturica Project

Oyuncular

Lucas Fuica, Maradonian Church member
Emir Kusturica, Himself
Diego Armando Maradona, Himself

Arjantinin efsane ama yaramaz çoçuğu Diego Armando Maradonanın kendi oyunculuğu ile hayatını anlattığı belgesel tarzı filmi. Yönetmen kusturica ile iyi bir ikili oluşturmuşlar



[More]


Karabasan 3 - Boogeyman 3
Yönetmen: Gary Jones
Yapım : 2008
Ülke : Amerika
Tür : Horror
Süre : 94 dakika
Gösterim Tarihi: 20 Ocak 2009 ( USA )

Karabasanıgördüğünü iddia eden bir kız bunu en yakınarkadaşına söyler. Fakat kızın arkadaşı buna inanmaz. Çokgeçmeden karabasanı gördüğünü söyleyenkız intihar eder ve oda arkadaşı da onun intihar etmesinden sonra garip olaylar yaşamaya başlar ve karabasanın gerçektendeolduğunu görür ve yatakhanede kalan diğer kişilere dekarabasanın gerçek olduğunu ikna etmeye çalışır.Karabasanın var olduğunu yatakhanede kalanlara çalıştıkçakarabasanın daha da güçlendiğini ve onungüçlenmesinin yeni ölümleri getirdiğiniçok geçmeden anlayacaktır.



[More]


Aile / Fantastik / Macera
Yönetmen : Gil Kenan
Senaryo : Caroline Thompson, Jeanne Duprau (Kitap)
Oyuncular : Bill Murray, Tim Robbins, Toby Jones, Mackenzie Crook, Marianne Jean-Baptiste, Martin Landau, Simon Kunz, Mary Kay Place, Frankie McCafferty, Saoirse Ronan, Liz Smith, Harry Treadaway, Lucinda Dryzek, David Ryall, Heathcote Williams, Robert Kane, Lorraine Hilton
Onlar, gökyüzünün her zaman karanlık olduğu, güneşin doğmadığı Amber şehrinde yaşarlar. Bu yüzden kentteki sokak lambaları ve evlerdeki ışıklar sürekli yanmaktadır.

Amber şehri enerji kaynaklarının tükenmeye başlamasıyla birlikte lambalar da titreşerek sönmeye yüz tutar. Bunun üzerine iki kardeş, Amber şehrinin kuruluşundan beri var olan gizemi çözmek ve insanlara gün ışığını sağlamak için çareler aramaya başlarlar.



[More]


Yönetmen: Enda McCallion
Senaryo: Diane Doniol-Valcroze & Arthur Flam
Gösterim Tarihi: 13 Ocak 2009 (USA)
Tür: Dram | Gerilim

Konusu:

MaryMurdock adında bir üniversite öğrencisi cuma akşamıarkadaşlarıyla birlikte barda içip eğlendikten sonra eve doğruyola çıkar. Eve vardığında çok kötü bir şekildesarhoştur ve pek bir şey hatırlamamaktadır. Fakat gelen seslerdendolayı garaja gittiğinde arabasının tampon korumalığında bir adamolduğunu görür. Adamı o halde görünce şoka girer veyapmaması gereken bir şeyi yapar ve yaptığı bu yanlış hareket onu geridönülmez korku dolu bir yola sürükler…



[More]


Tür : Komedi
Gösterim Tarihi : 26 Aralık 2008
Yönetmen : Turgut Yasalar , Hilal Bakkaloğlu
Senaryo : Aslı Doğan , Turgut Yasalar , Hilal Bakkaloğlu
Görüntü Yönetmeni : Gökhan Atılmış
Müzik : Cengiz Onural , Bora Ebeoğlu
Yapım : 2008, Türkiye

Oyuncular
Fatih Ürek (Burhan) , Aysun Kayacı (Aysel) , Barış Falay , Yılmaz Gruda , Nevin Efe , Sabriye Sürel
KONUSU
Şeytanın Pabucu, ilerlemiş yaşına rağmen yaşlı ablası Nebahat ile birlikte yaşayan, zamanını kumarda ve altılı ganyanda para kaybederek geçiren Burhan’ın traji komik hikâyesini anlatıyor.
Şeytana pabucunu ters giydirmeye çalışanların akıl almaz maceralarına yer veren film, aynı zamanda oyun içinde oyunların oynandığı, bir sürü sahte kimliğin kol gezdiği, dolandırılan dolandırıcıların bir ipte cambazlık yapmaya kalktığı enteresan bir atmosfer yaratıyor.
Fatih Ürek ve Aysun Kayacı Şeytanın Pabucu için birlikte kamera önüne geçti. Turgut Yasalar ile Hilal Bakkaloğlu yönetti.



[More]


Aşk ve Diğer Felaketler Tr Dublaj

Yapım : 2006, Fransa
Tür : Komedi / Romantik
Yönetmen : Alek Keshishian
Oyuncular : Orlando Bloom, Catherine Tate, Brittany Murphy, Gwyneth Paltrow, Michael Lerner, Santiago Cabrera, Jamie Sives, Matthew Rhys, Philippine Leroy-beaulieu, Samantha Bloom, Frédéric Anscombre, Adam Rayner, Tony Macmurray, Daniel Lobé, Will Keen, Jamie Honeybourne, Dawn French, Elliot Cowan
Yapımcı : Virginie Silla
Görüntü Yönetmeni : Pierre Morel
Müzik : Alexandre Azaria
Süre : 1 saat, 30 dk.

KONUSU

Jacks, Vogue’da çalışan bir asistandır. Hep gerçek aşkı aramasınarağmen bir türlü ilişkilerinde mutluluğu yakalayamamıştır. Jacks birgün bir moda fotoğrafçısı olan Paolo ile tanışır. Onu eşcinsel zannederve çok beğenerek eşcinsel olan oda arkadaşına tanıştırır. Ancak,eşcinsellikle uzaktan yakından alakası olmayan Paolo çoktan Jacks’eaşık olmuştur.



[More]


Rocknrolla 2008
Yapım : 2008, ABD / İngiltere
Tür : Aksiyon / Suç
Yönetmen : Guy Ritchie
Senaryo : Guy Ritchie
Oyuncular : Gerard Butler, Idris Elba, Tom Wilkinson, Tom Hardy, Jamie Campbell Bower, Gemma Arterton, Nonso Anozie, Geoff Bell, Morne Botes, David Bark-jones
Yapımcı : Susan Downey, Joel Silver, Guy Ritchie, Steve Clark-Hall
Görüntü Yönetmeni : David Higgs
Müzik : Steve ısles
Süre : 1 saat, 54 dk.

KONUSU

Bir Rus gangster Londra emlak piyasasında çevirdiği bir dümenle milyonlarca sterlin kazanç sağlar. Bunu göre Londra’nın suç dünyası sakinleri bu servetten kendi paylarını almak için takibe koyulurlar. Bu karakterler içinde rock yıldızları,muhasebeciler ve daha nicesi yer almaktadır.




[More]

Film, 1888 yılında başak tarlasında koşan ve sonra Atatürk olduğu anlaşılan çocuğun bir ağaca tırmanıp , kafesteki bülbülü alırken kafasının üzerine düşmesiyle başlıyor. Ardından filmin kararması ile 2007 yılına geliniyor. Filmde Atatürk’ün hiç lider olmaması, Kurtuluş Savaşı’nın yapılmamasıyla cumhuriyet değil Osmanlı Cumhuriyeti’nin günümüze uyarlanmış devamı anlatılıyor. Türkiye Cumhuriyeti yerine Osmanlı Cumhuriyeti’nin devam etmesi, ülkede yabancıların toprakları paylaşması, Ankara’nın başkent olmaması, padişahın olması, hükümetin AB yanlısı olması, tabelaların, plakaların hem Türkçe, hem Arapça olması, padişahın sürgüne gönderilmesi, padişahın kaftanının altında takım elbise olması gibi trajikomik hikayeler ve ayrıntılar yer alacak. Filmin ikinci yarısında ise Atatürk’ün var olduğu bir Cumhuriyet anlatılıyor.





[More]


Yapım : 2007, Fransa / Belçika / Almanya
Tür : Dram | korku
Yönetmen : Véra Belmont
Senaryo : Véra Belmont
Oyuncular : Benno Fürmann, Yaël Abecassis, Mathilde Goffart, Guy Bedos, Michèle Bernier
Yapımcı : Véra Belmont
Görüntü Yönetmeni : Pierre Cottereau
Müzik : Emilie Simon
Süre : 1 saat, 58 dk.
Gösterim Tarihi : 8 Şubat 2008 KONUSU
II. Dünya Savaşı yılları Brüksel, 1941… Nazi Gestapoların yakalayıp sürgün ettikleri ailenin, genç yahudi kızı Mashi Defonseca’nın gerçek hayat hikayesinden uyarlanmış. Mashi’nin anne ve babası sürgün edilmeden önce, Belçika’lı bir aile ile kızlarının saklanıp korunması ve bakımı için anlaşmıştır. Bir süre sonra yakalanma korkusu ile Mashi ailenin yanından kaçar ve ailesini bulmak için Belçika’dan Ukranya’ya kadar tüm Avrupa’yı yürüyerek geçeceği insanın kanını donduran tehlikelerle dolu dört yıl süren yolculuğuna başlar. Ormanda kurtlarlar sayesinde hayatda kalır.
























[More]


Filmin Konusu korku filmi izleme zamanı geldi ise ışıkları kapatın ve titremeye başlayın.
Üniversite öğrencisi Claire Parker, bir gece evinde dolaşırken kendisini piskopat bir katilin ellerinde bulur. Tam kaçıp kurtulduğunu düşündüğünde katil vahşice saldırarak onu öldürür.
Fakat Claire, bütün olayları bir rüya olarak algılar ama aynı şey sonra tekrar olur. Ve tekrar… Claire, çok geçmeden korkunç bir tuzağın tamda ortasında olduğunun farkına varır.Bu tuzakta kendi ölümünü tekrar tekrar yaşamak zorundadır…..


2.KISIM




3.KISM

[More]


Konusu:
Yönetmen ve senarist Timur Bekmambetov’un bilim kurgu yazarı Sergei Lukyanenko’nun aynı adlı üçlemesinden sinemaya aktardığı ikinci film olan , ‘Day Watch (Dnevnoi Dozor)’

sanatsal görsel efektleri, muhteşem aksiyon sahneleri ve seyirciyi yerine mıhlayacak gerilimi ile ilk film olan ‘Night Watch (Nochnoi Dozor)’u aratmıyor. 2004 yılı Temmuz ayında Rusya’da vizyona giren ve Sovyet sinema endüstrisinin gelmiş geçmiş en çok seyredilen filmlerinden biri olan Day Watch günümüz Moskovasında geçen bir gerilim aksiyon hikayesi. Karanlık ve aydınlık güçler arasındaki savaşı anlatarak giriş yapan birinci filmin devamı olan Day Watch uzun yıllar önce yapılan ateşkesin ardından karanlık güçlerin üstün gelebilme çabası ile güçleri yüksek olan aydınlıkları aralarına katmaya çalışmaları ile başlıyor.










[More]


Yapım : 2008, Almanya / İngiltere
Tür : Aksiyon / Biyografi / Dram / Macera / Romantik / Savaş
Yönetmen : Nikolai Müllerschön
Senaryo : Nikolai Müllerschön
Oyuncular : Lena Headey, Joseph Fiennes, Til Schweiger, Hanno Koffler, Axel Prahl, Matthias Schweighöfer, Volker Bruch, Maxim Mehmet, Steffen Schroeder, Tino Mewes, Ralph Misske, Gitta Schweighöfer, Jan Vlasák, Brian Caspe, Karsten Kaie, Filip Moravec
Yapımcı : Dan Maag, Philip Schulz-deyle, Nikolai Müllerschön, Roland Pellegrino, Thomas Reisser, Stephan Barth, Rene Kock, Marcus Machura, Christoph Strunck
Görüntü Yönetmeni : Klaus Merkel
Müzik : Stefan Hansen, Dirk Reichardt
Süre : 2 saat, 00 dk


PART1 İZLE


PART2 İZLE


PART3 İZLE


PART4 İZLE


[More]


Mongol film izle, mogol filmi izle, mogol filmleri

Tür : Dram / Tarihi
Gösterim Tarihi : 14 Mart 2008
Yönetmen : Sergei Bodrov
Senaryo : Arif Aliyev , Sergei Bodrov
Görüntü Yönetmeni : Rogier Stoffers , Sergei Trofimov
Müzik : Tuomas Kantelinen
Yapım : 2007, Almanya / Kazakistan / Rusya / ABD
Oyuncular

Aaliyah, Tegen Ao , Tadanobu Asano, Ying Bai, Khulan Chuluun, Odnyam Odsuren

(Genç Temuçin) Kazakistan’ın bu yılki Oscar adayı olan “Cengiz Han”, Rus, Alman, Kazak ve Amerikan ortak yapımı bir film.

“Moğol” üçlemesinin ilk filmi olan Cengiz Han, genç Temuçin’in savaşarak esaretten kurtuluşunu ve dünyanın yarısını ele geçiren uçsuz bucaksız Moğol İmparatorluğu’nun kurucusu olan Cengiz Han ünvanına sahip oluşunu konu alıyor.

Film, etkileyici savaş sahnelerine sahip.





[More]


Yapım : 2006, ABD
Tür : Dram / Spor
Yönetmen : Phil Joanou
Senaryo : Jeff Maguire, Jeff Maguire (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Jeff Cutter
Süre : 2 saat, 00 dk.
Gösterim Tarihi : 15 Ekim 2006


Filmin Konusu:

Suç işleyen gençlerin bulunduğu bir ıslah evinde, kamp yöneticisi Sean Porter (The Rock) önderliğinde kurulan bir futbol takımının 4 haftada neler yapabildiğini konu edinen bir Phil Joanou eseri. Kurulan futbol takımı ile gençlerden çete anlayışının alınıp, yerine takım ruhu aşılanmasının gerçek bir öyküsü…







[More]


Tür : Gerilim / Dram / Aksiyon / Casusluk
Gösterim Tarihi : 22 Şubat 2002
Yönetmen : Tony Scott
Senaryo : Michael Frost Beckner
Görüntü Yönetmeni : Daniel Mindel
Müzik : Harry Gregson-Williams
Yapım : 2001, İngiltere / ABD , 127 dk.

Oyuncular

Robert Redford (Nathan Muir) , Brad Pitt (Tom Bishop) , Catherine McCormack (Elizabeth Hadley) , Stephen Dillane (Charles Harker) , Marianne Jean-Baptiste (Gladys Jennip) , Larry Bryggman (Troy Folger)

Bir zamanlar CIA çalışanı Nathan Muir ve çömezi Tom Bishop, ayrılmaz bir ikiliyken tüm dünyayı dolaşıp yaşanabilecek herşeyi tatmışlardı. Vietnam’dan Berlin’e, oradan Beyrut’a dek… Tehlike ve belirsizliğin birbirine yakınlaştırdığı bu iki insan, karşılıklı saygı ve sevgi ile sıkı sıkıya bağlanmışlardı.

Ama bu, yıllar öncesinde kalmış bir anı idi artık. Şimdi 1991′de, ajanlıktan emekli olmanın ucundaki Muir, Bishop’un suçlu duruma düştüğünü öğrenir. Eğer harekete geçmezse, bir zamanlar her şeyi öğrettiği en yakın dostu ve çalışma arkadaşı başka bir ülkede casuslukla suçlanacaktır ve 24 saat içinde de ölecektir. Muir’in son görevi, aynı zamanda şimdiye kadar ki en tehlikeli ve kişisel görevi olacaktır.

Robert Redford ve onun halefi olarak gösterilen Brad Pitt ikilisini biraraya getiren Spy Game, yönetmen Tony Scott‘ın aksiyonu başarı ile yönettiği filmlerinden biri.

[More]


2008′in en çok merak edilen yapımlarından biri olan film, Edward Norton ve Colin Farrel gibi iki büyük oyuncunun varlığıyla sinemaseverlerin ilgisini daha da çeker hâle geldi.

“Pride and Glory - Gurur ve Zafer”, New York Polis Departmanı’nda çalışan dedektif Ray Tierney’nin (Edward Norton) en yakın arkadaşı olan meslektaşı Jimmy Egan’ın da (Colin Farrel) içine bulaştığı büyük bir yolsuzluğu ortaya çıkarmasını konu alacak.

Filmde ayrıca usta oyuncu Jon Voight da yer almakta. Babası yıllarca New York’ta dedektiflik yapmış olan yönetmen O’Connor, suç filmlerinin dünyasını avucunun içi gibi bildiğini söylüyor ve filminin 2008′de büyük bir gişe başarısına imza atacağını savunuyor.

[More]


Oscar ödüllü yönetmen Ron Howard, yeni filmi “Frost / Nixon”da Demokrat Parti merkezinin adamlarınca gizlice dinlendiği ortaya çıktıktan sonra saygınlığı dibe vuran ve itibarını kurtarabilmek için çeşitli çıkış yolları arayan, ABD eski Başkanı Richard Nixon ile adını bir anda bütün dünyaya duyurmak isteyen televizyon sunucusu David Frost arasında meydana gelen ve ikisinin de hayatının akışını değiştiren tarihi televizyon karşılaşmasının (söz / düşünce düellosunun) öyküsünü beyazperdeye taşıdı.

[More]


Rambo IV - John Rambo (2008) - Türkce Altyazili - Sylvester Stallone - Rambo Geri Dönüyor..

JOHN RAMBO Sylvester Stallone’un yönettiği ve Sylvester Stallone, Julie Benz, Matthew Marsden ile Graham McTavish’in oynadığı [Sadece Forum Üyeleri Downloand Linklerini Görebilir. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] (Rambo 4: Pearl of the Cobra), 01 Şubat 2008′de vizyona çıkarılıyor. “Bir zamanların Vietnam gazisi ve yaşamı boyunca bir kurtarıcı olmuş olan John Rambo, artık çatışmalardan uzak, Bangkok’da sakin bir yaşam sürmektedir. Şimdiki zorlu görevinde ise Tayland’da Hıristiyan insan hakları misyoneri olarak çalışan bir grubu korsanlara karşı koruyacak ve kaybolmaları üzerine yeniden silahlarını kuşanacaktır.”






[More]


filmin ilk başları Dram Ama Gerisi Aksiyon dolu bir film Mutlaka izleyin Daniel araba kazasında oğlu ve karısını kaybeder. Zamanla yaralarını sarmaya devam ederken oğlunun kazada bozulan kamerasını tamir eder. Daniel onardığı kameranın pause düğmesine bastığında zamanı da durdurabildiğini keşfeder ve bu yeteneğini geliştirir. Yeteneğini başka kazalarda kullanmaya başlar ve zamanla bu muaazam gücü onun için bir bağımlılık halini almayabaşlar



[More]



Yönetmen: Stephen Daldry
Yapım Yılı: 2008
Firma: Mirage Enterprises
Süre: 2 saat 04 dk
Dil: İngilizce
IMDB Puanı: 7.9 (5,509 Oy)
Ülke: Amerika Almanya
Tür: Dram, Romantik, Gerilim, Savaş

Oyuncular:
Kate Winslet
Ralph Fiennes
Alexandra Maria Lara
Bruno Ganz
Volker Bruch
David Kross
Karoline Herfurth
Hannah Herzsprung
Susanne Lothar
Linda Bassett

Konu

II. Dünya Savaşı sonrası Almanya. Henüz on beş yaşında bir genç olan Michael Berg, kızıl hastalığına yakalandığı sırada, Hanna adlı bir kadın ona yardım edecektir. İyileşmesinin ardından Michael, bizzat teşekkür etmek için Hanna’nın evine yeniden gider. Aralarındaki ilişki hızla tutku dolu bir aşka dönüşecektir.

Zaman içinde, Michael, Hanna’nın kendisine yüksek sesle kitap okunmasından hoşlandığını fark eder. Bu edebiyat ve aşkla geçen dönemin ardından Hanna, ardında kalbi kırık ve kederli genç bir âşık bırakarak ortadan kaybolur. Nazi savaş suçlularını izleyen bir hukuk öğrencisiyken Michael, Hanna’ya mahkemede, sanık sandalyesinde yeniden rastlayacaktır. Onun ve kendisinin hayatlarını derinden etkileyecek sırrı, ancak bu zaman keşfedebilecektir. Şimdi sorulması gereken soru şudur: Bir sırrı korumak için ne kadar ileri gidilebilir?

CD 1 İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN


CD 2 İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

[More]



Efsaneye göre savaş tanrısı’nın kılıçı Atilla’ya verilmiştir ve Atilla öldüğü zaman bu kılıçla gömüldüğüne inanılır. Çok özel güçlere sahip olan bu kılıcı, yüzyıllardır yer altı dünyasının koruyucusu olan 3 başlı köpek Cerberus korur. Dünyaya hakim olmak isteyen terorist elebaşı Marcus Cutter de bu kılıcın peşindedir. Bunu haber alan CIA tüm gücüyle kılıcın kötü güçlerin eline geçmemesi için seferber olacaktır.



Part2





Part3





Part4


[More]


Tür : Gerilim / Dram / Gizem / Tarihi
Yönetmen : Allen Coulter
Senaryo : Paul Bernbaum
Görüntü Yönetmeni : Jonathan Freeman
Müzik : Marcelo Zarvos
Yapım : 2006, ABD Oyuncular

Adrien Brody (Louis Simo) , Diane Lane (Toni Mannix) , Ben Affleck (George Reeves) , Bob Hoskins (Eddie Mannix) , Robin Tunney , Joe Spano (Howard Strickling) , Molly Parker (Laurie Simo) , Dash Mihok (Sgt. Jack Patterson)

[More]



Bölüm 2








Bölüm 3

[More]


Tür : Romantik
Gösterim Tarihi : 7 Kasım 2008
Yönetmen : Çağan Irmak
Senaryo : Çağan Irmak
Yapım : 2008, Türkiye

Oyuncular

Cemal Hünal , Melis Birkan , Yıldız Kültür , Şerif Bozkurt , Gözde Kansu , Aslı Aybars , Goncagül Sunar

çok güzel bir türkçe dram filmi sizde izleyin.


KONUSU

Birbirlerine zıt hayatlar sürdüren Alper ve Ada, bir kitapçıda karşılaşırlar. 30′larında, kendi restoranının aşçısı olan Alper lüks bir düzen içinde gününü gün ettiği bir hayat sürmektedir. Hayatını çocuk kostümleri tasarlayıp dikerek devam ettiren 20′li yaşlarındaki Ada’ysa mütevazı bir hayat sürer.

Sadece çapkınlık alışkanlığıyla karşılaştıkları kitapçıdan Ada’yı iş yerine kadar takip eden Alper, Ada’nın kitapçıda aradığı kitabı ona hediye eder. Bir ilişkiyi başlatan bu tanışmanın sonrasında kendini aşka kaptıran Ada’ya karşılık Alper, daha önceden sürdürdüğü modern hayatın içinde ona yer açmaya çalışırken boğuluyordur da.

Mustafa Hakkında Herşey , Babam ve Oğlum gibi filmlerle büyük başarılara imza atan Çağan Irmak, son projesi Issız Adam’da modern hayatların kişileri yalnızlığa sürüklediğinin hikayesini yemekler, anneler, eski şarkılar ve aşkla taçlandırıyor.


BÖLÜM -2-



BÖLÜM -3-



BÖLÜM -4-



BÖLÜM -5-


[More]