2. BÖLÜM



3. BÖLÜM



4. BÖLÜM


gece-treni-filmi-sineması-online-izle-gece-treni-filmi-sineması-online-seyret-gece-treni-filmi-sineması-canlı-izle-gece-treni-filmi-sineması-canlı-seyret-gece-treni-filmi-sineması-bedava-izle-gece-treni-filmi-sineması-bedava-seyret-gece-treni-filmi-sineması-direk-izle-gece-treni-filmi-sineması-direk-seyret-gece-treni-filmi-sineması-internetten-izle-gece-treni-filmi-sineması-internetten-seyret-gece-treni-filmi-sineması-ful-izle-gece-treni-filmi-sineması-ful-seyret-gece-treni-filmi-sineması-full-izle-gece-treni-filmi-sineması-full-seyret-gece-treni-filmi-sineması-indir-gece-treni-filmi-sineması-indirmeden-izle-gece-treni-filmi-sineması-indirmeden-seyret-night-train-filmi-sineması-online-izle-night-train-filmi-sineması-online-seyret-night-train-filmi-sineması-canlı-izle-night-train-filmi-sineması-canlı-seyret-night-train-filmi-sineması-bedava-izle-night-train-filmi-sineması-bedava-seyret-night-train-filmi-sineması-direk-izle-night-train-filmi-sineması-direk-seyret-night-train-filmi-sineması-internetten-izle-night-train-filmi-sineması-internetten-seyret-night-train-filmi-sineması-ful-izle-night-train-filmi-sineması-ful-seyret-night-train-filmi-sineması-full-izle-night-train-filmi-sineması-full-seyret-night-train-filmi-sineması-indfir-night-train-filmi-sineması-indirmeden-izle-night-train-filmi-sineması-indirmeden-seyret

[More]



Yapım : 2006, ABD / Almanya / Romanya


Tür : Komedi


Yönetmen : Leslie Greif


Senaryo : Harry Basil, Leslie Greif


Görüntü Yönetmeni : Bill Butler


Müzik : Andrea Morricone


Süre : 1 saat, 38 dk.

Oyuncular : Penelope Ann Miller, Armand Assante, Chevy Chase, Kevin Sussman


Yapımcı : Herb Nanas, Leslie Greif, Brad Siegel

Filmin Konusu:

Sıradan bir adam, bir muhasebeci olan Henry Perkins’in (Chase) serüvenine konuk oluyoruz öyküde. Bir çanta karışıklığından sonra bir milyon dolarlık ‘tatlı’ bir parayla baş başa kalan kahramanımız, bu paranın başına açacağı belalardan habersizdir. Parayı kendisi kadar heyecanla karşılamayan karısıyla (Miller) birlikte nasıl bir yön çizeceğine karar vermeye çalışan Henry, ‘çıkış yolu’ için fazlasıyla çaba harcamak zorunda kalacaktır.





2. BÖLÜM



3. BÖLÜM



4. BÖLÜM


funny-money-filmi-sineması-online-izle-funny-money-filmi-sineması-online-seyret-funny-money-filmi-sineması-canlı-izle-funny-money-filmi-sineması-canlı-seyret-funny-money-filmi-sineması-bedava-izle-funny-money-filmi-sineması-bedava-seyret-funny-money-filmi-sineması-direk-izle-funny-money-filmi-sineması-direk-seyret-funny-money-filmi-sineması-internetten-izle-funny-money-filmi-sineması-internetten-seyret-funny-money-filmi-sineması-ful-izle-funny-money-filmi-sineması-ful-seyret-funny-money-filmi-sineması-full-izle-funny-money-filmi-sineması-full-seyret-funny-money-filmi-sineması-indir-funny-money-filmi-sineması-indirmeden-izle-funny-money-filmi-sineması-indirmeden-seyret

[More]



Tür : Aksiyon / Dram / Savaş


Yönetmen : Kathryn Bigelow


Senaryo : Mark Boal


Görüntü Yönetmeni : Barry Ackroyd , Barry Ackroyd


Müzik : Marco Beltrami , Buck Sanders


Yapım : 2008, ABD , 130 dk.

Oyuncular : Jeremy Renner (William James) , Anthony Mackie (JT Sanborn) , Brian Geraghty (Owen Eldridge) , Guy Pearce (Matt Thompson) , Ralph Fiennes (Ekip Lideri) , David Morse (Albay Reed)

FİLMİN KONUSU :

Herkesin potansiyel düşman ve her objenin de ölümcül bomba olduğu Irak’ta, elit askerler dünyanın en zor görevlerinden birinde yer alır. Sıcak savaşın ortasında bombaları imha etmekle yükümlüdürler.

Takım lideri William James, hem bu yaygın bombalardan hem de psikolojik ve duygusal etkilenmelerle uğraşmaktadır. James’in iki askeri kendini cürretkarca savaşın ortasına atar. James ise ölümü aldırmadığı için askerlerine yardıma gider. Yeni vahşi liderini korumaya çabalayan adamlar, şehri kaosa sürekler.

Mark Boald, Irak savaşındaki askerlerin yaşadığı deneyimler ilk defa bir filmde yer aldığını, görüntülerin CNN’deki gibi gerçekçi olduğunu ve birçok savaş filminin savaş bitmeden gösterilmediğini belirtiyor. Günümüzde de devam eden savaş dolayısıyla, filmin güçlü oyuncu kadrosunun savaşı hissederek sergilediği etkileyici performans, eleştirmenler tarafından tam not aldı.

Film ilk kez 65. Venedik Film Festivalinde seyirciyle buluştu. Film SIGNIS ödülü dahil birçok ödüle layık görüldü.





2. BÖLÜM


the-hurt-locker-filmi-sineması-online-izle-the-hurt-locker-filmi-sinemasıonline-seyret-the-hurt-locker-filmi-sinemasıcanlı-izle-the-hurt-locker-filmi-sinemasıcanlı-seyret-the-hurt-locker-filmi-sinemasıbedava-izle-the-hurt-locker-filmi-sinemasıbedava-seyret-the-hurt-locker-filmi-sinemasıdirek-izle-the-hurt-locker-filmi-sinemasıdirek-seyret-the-hurt-locker-filmi-sinemasıinternetten-seyret-the-hurt-locker-filmi-sinemasıinternetten-izle-the-hurt-locker-filmi-sinemasıful-izle-the-hurt-locker-filmi-sinemasıful-seyret-the-hurt-locker-filmi-sinemasıfull-izle-the-hurt-locker-filmi-sinemasıfull-seyret-the-hurt-locker-filmi-sinemasıindir-the-hurt-locker-filmi-sinemasıindirmeden-izle-the-hurt-locker-filmi-sinemasıindirmeden-seyret
[More]



Türü : Korku Gerilim


Yönetmen : Marcus Nispel


Senaryo : Damian Shannon , Mark Swift , Victor Miller , Damian Shannon (Kitap) , Mark Swift (Kitap) , Mark Wheaton (Kitap)


Görüntü Yönetmeni : Daniel Pearl


Yapım : 2009, ABD

Süre : 97 dk.

Oyuncular : Jared Padalecki (Clay Miller) , Danielle Panabaker (Jenna) , Amanda Righetti (Whitney Miller) , Travis Van Winkle (Trent) , Aaron Yoo (Chewie) , Derek Mears (Jason Voorhees)

FİLMİN KONUSU :

Clay Miller kayıp kız kardeşini ararken, eski bir kulübenin kalıntılarına takılıp tökezler ve efsanevi Crystal Gölü’nden ormanın çıkardığı ürkütücü sesleri duyar. Çalıların altında başka birşey daha vardır.

Polisin ve orada yaşayanların uyarılarına rağmen Clay, yeni tanıştığı Jenna ile birlikte kardeşini ararken ulaştığı birkaç ipucunun peşine düşer. Ama öğrenecekleri düşündüklerinden fazlasını getirecektir. Çünkü Crystal Gölü’nün büyük ve karanlık bir sırrı vardır.






2. BÖLÜM



3. BÖLÜM



4. BÖLÜM




friday-the-13h-filmi-sineması-online-izle-friday-the-13h-filmi-sineması-online-seyret-friday-the-13h-filmi-sineması-canlı-izle-friday-the-13h-filmi-sineması-canlı-seyret-friday-the-13h-filmi-sineması-direk-izle-friday-the-13h-filmi-sineması-direk-seyret-friday-the-13h-filmi-sineması-bedava-izle-friday-the-13h-filmi-sineması-bedava-seyret-friday-the-13h-filmi-sineması-internetten-izle-friday-the-13h-filmi-sineması-internetten-seyret-friday-the-13h-filmi-sineması-full-izle-friday-the-13h-filmi-sineması-full-seyret-friday-the-13h-filmi-sineması-ful-izle-friday-the-13h-filmi-sineması-ful-seyret-friday-the-13h-filmi-sineması-indir-friday-the-13h-filmi-sineması-indirmeden-izle-friday-the-13h-filmi-sineması-indirmeden-seyret-13.-cuma-filmi-sineması-online-izle-13.-cuma-filmi-sineması
[More]
Aşkları tüm kış boyunca devam eder ancak bahar geldiğinde Lindsay, Ben’in bir metresi olduğunu öğrenir... spor! Ben’in kalbi ve ruhu için Lindsay birden kendinitüm takımla yarışır bir halde bulur. Sayıca üstün olan Lindsay acaba bu aşk oyununu kazanabilecek mi?





AŞK KUPASI 2.CD




[More]