Hayatını gemilerde tayfalık yapıp geçiren Fikret, artık İstanbul’a demirleyip yerleşik bir yaşam seçer. Hayatı kendisinden öğrenen ve bir dediğini iki etmeyen saf arkadaşı Asım’la bir gün karşılarına çıkacak olan o büyük fırsatı umut ederek yuvarlanıp giderler. Yaşadığı semtteki kilisesinin papazı Artin’in Vatikan’a gitmesini fırsat bilen ve kilisenin nimetlerini kendi tezgahına uydurup geçinmeye devam eden Fikret ve can yoldaşı Asım’ın karşısına bir gün gerçekten hiç beklenmedik bir iş gelir. Fikret’i kilisenin papazı sanıp başlarına gelen sihirli bir olayın çözümü için bu sahte papazın çaresine başvuran aile; ne kendi başlarına geleceklerden haberdardır ne de sahte papaz Fikret, karşısına çıkacak olan büyük sürprizden haberdar ..


[More]


Recep İbibik,tavukçuluk yapan meşhur İbibik ailesinin küçükoğludur..Doğduğu ve büyüdüğü köyde,babası,dedesi,dedesinin dedesi hattapadişaha kadar uzanan geçmişte tüm ecdadı bu işle uğraşmıştır...Artıksıra Recep'e gelmiştir,ancak onun bundan başka bir hayalivardır...Büyük şehre gidip bir yer edinmeye ve para kazanmayaniyetlidir..Amacına ulaşıp döndükten sonra sevdiği kız ile evlenmek vehayallerini gerçekleştirmek için istanbula gelir....

Büyük zorluklardan sonra tesadüfen karşılaştığı bir yönetmen onu artist yapmak için girişimlere başlar..

Ne var ki işler bundan sonra işler karışır ve Recep İBİBİK'in başına gelm edik kalmaz........


[More]


Film, yaşlı ablası Nebahat ile birlikte yaşayan, zamanını kumarda para kaybederek geçiren Burhan’ın trajikomik hikâyesini anlatıyor. Bir sürü sahte kimliğin kol gezdiği, dolandırılan dolandırıcıların bir ipte cambazlık yapmaya kalktığı bir atmosferde geçiyor. Tam bir maskeli baloyu andıran bu ortamda filmin kahramanları “şeytana pabucunu ters giydirmeye” çalışıyorlar ..





BÖLÜM-2






BÖLÜM-3






BÖLÜM-4






BÖLÜM-5






BÖLÜM-6






BÖLÜM-7


[More]


İki inatçı düşmanın önceleri küçük çekişmelerle başlayan birbirlerinden intikam alma çalışmaları, karşılıklı misillemelerle büyüyerek çevrelerindeki herkesin başını belaya sokacak ve ülke çapında bir kargaşaya dönüşecektir. 2,5 yıllık bir çalışma sonucunda hazırlanan proje, intikamı en komik halleriyle yorumluyor.
Kirpi; Süper Baba, İkinci Bahar, Alacakaranlık, Yabancı Damat, Kiracı gibi önemli eserlerin sahibi yazar Sulhi Dölek ’in 1996 Büyük Edebiyat Ödülü’nü kazandığı ve ölümünden önce Erdal Murat Aktaş’a ''bana söz verin ve alın bu kitaptan bir film yapın” dediği aynı isimli kitabından uyarlanmıştır.





BÖLÜM-2






BÖLÜM-3






BÖLÜM-4






BÖLÜM-5






BÖLÜM-6


[More]


Kadri ile Cem birbirleri için her şeyi yapacak kadar iyi dostlardır. Cem, aşk hayatında büyük bir hayalkırıklığı yaşamıştır ve bunalımdadır. Onu tekrar eski haline döndürmek için Kadir, Cem’i Antalya’nın en güzel oteli Dionysos Oteli’ne götürür.

Fakat hotelin sürpriz bir çifti daha vardır; Cem’in eski sevgilisi Betül ve onun yeni sevgilisi Hakan. Bu durum Kadir ve Cem’i bir dizi komik olayın içine sürükler.

Cem Özer’in ortağı olduğu USTA (Uluslararası Sinema Televizyon Atölyesi), ilk komedi filmiyle usta oyuncuları aynı kadroda topluyor.





BÖLÜM-2







BÖLÜM-3







BÖLÜM-4







BÖLÜM-5







BÖLÜM-6



[More]