Tür: Korku

Yönetmen: Ronny Yu

Süre: 97dk

Oyuncular: Robert Englund (Freddy Krueger) , Ken Kirzinger (Jason Voorhees) , Jason Ritter (Will) , Monica Keena (Lori) , Kelly Rowland (Kia) , James Callahan (Tim)

Freddy ve Jason cehennemde karşılaşırlar. Freddy, Jason’ın güç kazanıp yeniden dirilmesini sağlar. İkili yeryüzünde yeniden gençlerin kabusu olmaya başlayacaktır. Freddy, yeni terör krallığını başlatmak için Jason’ı Springwood’a gitmesi için kandırır.

Fakat bu kötülüğün bedeli olarak, iki terör kahramanı unutulmaz bir şekilde karşı karşıya gelecektir. Akreple kurbağa masalında olduğu gibi, ikilinin dayanışması doğaları gereği karşı karşıya gelmeleri ile sonuçlanmıştır. Artık en büyük soru, gerçek ile hayal arasında gidip gelen bu savaşta kimin kazanacağıdır…
Korku sinemasının iki büyük ikonu bu filmde biraraya geldi. Elm Sokağı’nda Kabus serisinin sekizinci, 13. Cuma serisinin ise 11. filmi işte bu yapımda kesişti. Filmin yönetmenliğini, The Bride WITH White Hair ve Chucky’nin Gelini gibi yapımlarla tür sinemasında kendisini ispat eden Ronny Yu üstlendi.


CD 2 Tam Ekran İzlemek İçin Buraya Tıklayınız!



Comments

0 Response to 'Freddy ve Jason Online Film İzle'

Yorum Gönder